Logo

Corona Protocol

Om uw bezoek aan 47 Anno Domini Groningen zo veilig en vooral aangenaam mogelijk te kunnen maken hebben wij een aantal voorwaarden opgesteld.

• Afhalen en bezorgen blijft mogelijk op afspraak. Dit kan telefonisch via 050 311 55 55 of via onze bezorgpartners.

Reserveren is verplicht in ons restaurant- en wijnbar gedeelte. Dit kan via onze website of telefonisch via 050 311 5555. Binnen hebben wij ruimte in ons restaurant voor 30 gasten. Ook is onze bar geopend op reservering. Hier kunt u ook gebruik van maken voor en/of na het diner. Ons ruime terras is geopend zonder reservering.

• Wanneer u niet een gezamenlijk huishouden vormt kunt u reserveren voor maximaal 2 personen. Wilt u reserveren met uw gezamenlijke huishouden? Dan kunt u reserveren voor maximaal 4 personen. Mocht u met meer dan 4 gezinsleden/huisgenoten willen reserveren neem dan gerust contact met ons op.

• Wij vragen u bij verkoudheidsklachten thuis te blijven. Daarnaast zijn wij genoodzaakt uw gezondheid te controleren bij aanvang, wij vragen hier uw medewerking.

• Onze tafels staan 1,5 meter uit elkaar geplaatst. We verzoeken u dan ook zoveel mogelijk aan tafel te blijven en de 1,5 meter afstand te behouden ten opzichte van andere gasten. Uw bestelling en betaling worden aan tafel verzorgd.

• Voordat u binnenkomt desinfecteren wij de tafels, stoelen en menukaarten. Ook desinfecteren wij zeer regelmatig alle handvaten, deurklinken en toiletten tijdens uw bezoek. Ook vragen wij u gebruik te maken van onze desinfecterende spray bij de deur.

Voor ons als 47 Anno Domini staat de gezondheid en veiligheid van onze gasten voorop. Wij kijken er enorm naar uit u te mogen ontvangen!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Instagram