Logo

Cos’è la vita senza vino? - Wat is het leven zonder wijn?

47 Anno Domini heeft dit spreekwoord voor in de mond. Goede Italiaanse gerechten moeten volgens ons altijd gepaard gaan met een heerlijke wijn. Een wijn die bij het gerecht past, maar ook bij u! Daarom bestaat onze wijnkaart uit een uitgebreide selectie van kwalitatief hoogstaande Italiaanse wijnen. Om u daarmee kennis te laten maken organiseren wij wijnproeverijen en High Wines.
JA

WIJNPROEVERIJ
In onze wijnbar organiseren wij één keer per 4 weken op zondag om 15:00 een wijnproeverij. Tijdens deze proeverij schenken wij verschillende Italiaanse wijnen van de wijnhuizen 47 Anno Domini en Rinomata Cantina Tombacco, gelegen in Noord-Italië. Daarnaast serveren wij bij elke wijn een passend Italiaans hapje. Wij garanderen u een proefervaring die u niet snel zult vergeten. Het leuke is bovendien dat u door te proeven meer leert over de verschillende druivenrassen, wijnstreken en wijn spijs combinaties.

Elke proeverij heeft een ander ’thema’, hierdoor is elke proeverij uniek!

Vanaf € 32,50 p.p. Reserveren kan via de website, houd onze socials in de gaten voor de eerst volgende datum en thema.

DEGUSTAZIONI
Bovendien kunt u van zondag t/m donderdag vanaf 4 personen een wijnproeverij reserveren. Hierdoor kunt u in een klein gezelschap kennis maken met de fantastische wijnen van 47 Anno Domini en Rinomata Cantina Tombacco! Tijdens de proeverij schenken wij 4 verschillende Italiaanse wijnen met passende bites.

€ 32,50 p.p. Reserveren kan uitsluitend telefonisch. T: (+31) 50 311 5555.

IMG_0280

WIJNHUIS
47 Anno Domini Vineyards, Treviso, Italia
Dit wijnhuis staat voor innovatie, perfectie, passie en design. In alle 4 opzichten staat dit wijnhuis bovenaan. Geweldige wijnen die worden gekenmerkt door elegantie en een innovatief proces van vinificatie. Daarbij komt de state-of-the-art technologie die wordt ingezet om deze wijnen te produceren. 47 Anno Domini Vineyards ontleent haar naam aan een oude Romeinse route, de Claudia Augusta. Langs deze weg ligt nu het moderne aansprekende wijnhuis. Een bezoek is een ware ervaring!

Rinomata Cantina Tombacco, Treviso, Italia
Tombacco is in 1919 opgezet, door Batista Tombacco. Na de eerste wereldoorlog wist Batista zijn droom na te jagen door met veel passie en toewijding uiteindelijk een bedrijf op te starten. De Tombacco groep was hiermee geboren. Onder de Tombacco groep vallen verschillende wijnhuizen, waaronder die van 47 Anno Domini.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Instagram